Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

OC ES CAT Participa Highlight 2015

Fes-te soci/a d'Oikocredit Catalunya

Uneix-te a nosaltres

Fes-te soci/a
Fes-te soci/a

Participa

Fes-te soci o sòcia

Si ets inversor/a d'Oikocredit Internacional et pots convertir en soci/a nostre sense cap cost i pots participar tant en les nostres activitats com en la presa de decisions. Ser soci/a et dóna veu i vot en la construcció d'Oikocredit.

Informa't
Informa't

Fes-te voluntari o voluntària

Vols invertir el teu temps a Oikocredit Catalunya? Et pots implicar en tasques d'administració, sensibilització sobre finances ètiques, difusió del projecte… Oikocredit existeix gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes persones com tu!

Uneix-te a nosaltres!
Uneix-te a nosaltres!

Fes un donatiu

Per què no fer una donació a Oikocredit Catalunya per a què puguem continuar difonent les finances ètiques a la nostra societat?

Més informació
Més informació

Dóna'ns a conèixer

Vols contribuir a difondre la tasca d'Oikocredit, la importància de la inversió responsable i a generar oportunitats al Sud a través de la banca ètica?

Descobreix com fer-ho!
Descobreix com fer-ho!