Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Treballem especialment per als països del Sud Global

Promovem les Finances Ètiques

Com ho fem
Com ho fem

Què fem

Som membres d'Oikocredit Internacional

Les associacions de suport com Oikocredit Catalunya som membres directes de la cooperativa Oikocredit Internacional i, per tant, representem en ella la veu i el vot dels nostres socis i sòcies.

Representem els nostres socis/es
Representem els nostres socis/es

Difusió i promoció de la banca ètica

Donem a conèixer les finances ètiques a la ciutadania per tal d'aconseguir que cada vegada més gent doni un ús ètic als seus diners.

Difonem la banca ètica
Difonem la banca ètica

Educació per al Desenvolupament

Creiem que la transformació social s'aconsegueix desde molts àmbits. Per aquest motiu també treballem per sensibilitzar i educar sobre les injustícies globals, però proposant solucions pràctiques.

Activitats de sensibilització
Activitats de sensibilització