Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit Catalunya, la teva associació

Descobreix com ens organitzem

Coneix-nos
Coneix-nos

Quiénes somos

Oikocredit Catalunya, la teva associació

Oikocredit Catalunya és una de les 30 associacions de suport, repartides en 13 països arreu del món, amb les que compta la Societat Cooperativa Oikocredit Internacional.

Coneix-nos
Coneix-nos

La nostra història

Des de l'any 2000 treballem per fer front a l'exclusió financera de les persones i dels col·lectius més desfavorits i necessitats dels països en vies de desenvolupament.

Llegeix la nostra història
Llegeix la nostra història

A què ens dediquem

Promovem la justícia global a través d'inversions socialment responsables de persones i entitats de Catalunya i del Nord-est d'Espanya.

Què fem
Què fem

Com ens organitzem

Som una associació sense ànim de lucre, democràtica i participativa constituïda per més de 700 socis i sòcies.

La nostra organització
La nostra organització

Socis i xarxes

Treballem en xarxa amb múltiples organitzacions i participem en diverses plataformes per tenir un major impacte en la societat.

Coneix les nostres xarxes
Coneix les nostres xarxes

Testimonis

Descobreix, de la mà dels nostres socis i sòcies, les raons que han portat a molta gent com tu a invertir els seus estalvis en les Finances Ètiques.

Veus d'Oikocredit
Veus d'Oikocredit