Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Copyright

Tret que s'indiqui el contrari, tots els drets d'autor i altres drets de propietat intel·lectual sobre aquest Web i la informació continguda en ell, pertanyen a Oikocredit Catalunya i estan protegits per drets d'autor sota els convenis internacionals.

Aquest Web i qualsevol material publicat en ell, incloent text, imatge i so, dissenys, programari i altres materials continguts en el Web són propietat d'Oikocredit Catalunya o de les seves llicenciants, tret que s'expressi el contrari. Aquest Web i els materials publicats en ell no podran de cap manera ser divulgats, reproduïts, publicats, transmesos o distribuïts sense el permís previ per escrit d'Oikocredit Catalunya.