Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Fes un donatiu

Oikocredit Catalunya accepta donacions d'aquelles persones, inversores o no, que vulguin col·laborar en el manteniment de l'associació.

Les donacions s'utilitzen per fer front a les nostres despeses de funcionament: lloguer del local, materials promocionals i educatius, telèfon, etc.

Per fer el teu donatiu pots enviar-nos aquest formulari amb la quota que triïs i les teves dades bancàries.
També pots fer una transferència al nostre número de compte ES08 1491 0001 2120 1805 0720 de Triodos Bank (SWIFT/BIC: TRIOESMMXXX), especificant al concepte la paraula "Donatiu" i les teves dades personals (en cas que vulguis que et fem un certificat de donació).
Si tens alguna pregunta o dubte contacta amb nosaltres i estarem encantats de solucionar-te-la.