Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Testimonis

Claude Chevassu


Claude és inversor i membre de l'associació Oikocredit Franche-Comté Bourgogne.

"Quan miro a la web el vídeo del projecte Cocovico, finançat per Oikocredit, on les seves líders expliquen com han millorat les vendes, estic molt orgullós. Aquest projecte il·lustra l'acció d'Oikocredit ja que combina esperança i dificultats econòmiques. Oikocredit creu en aquestes dones i per això el donar-los suport mitjançant finances ètiques em convenç.”

“Més enllà del concepte de finances ètiques, es tracta de donar una oportunitat a tots i totes, i per això no solament he dipositat alguns dels meus estalvis a Oikocredit, sinó que vaig convèncer a altres persones del meu entorn perquè fossin inversores responsables i així ho han fet.”

Martina Schaub

Martina Schaub, Instituto SudwindMartina Schaub de l'Institut Südwind.

L'Institut Südwind d'Economia i Ecumenisme amb seu a Bonn (Alemanya), té com a missió la investigació i publicació sobre qüestions relacionades amb l'establiment d'una economia mundial unificada. L'Institut també realitza inversions a Oikocredit a través de la Fundació Südwind. La directora Martina Schaub comenta que "la Fundació Südwind selecciona les inversions sobre la base de criteris que s'han definit en la seva política d'inversió i que es basen en els valors de la justícia, la pau i la integritat i per això aposten per Oikocredit.”