Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Fes-te voluntari o voluntària

Comptem amb una xarxa internacional de persones compromeses a complir la nostra missió. Només ens faltes tu! Vols participar com a voluntari o voluntària? Consulta les possibilitats i atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques.

Vols invertir el teu temps a Oikocredit? Et pots implicar en  tasques d'administració/oficina, sensibilització sobre finances ètiques, difusió del projecte…
Posa't en contacte amb nosaltres trucant al 93 441 63 06  o escrivint a catalunya@oikocredit.org i t'informarem de totes les possibilitats de voluntariat existents!  Moltes gràcies!