Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Fes-te soci o sòcia

Oikocredit Catalunya és una entitat democràtica amb quasi 400 socis i sòcies, que es dedica a la promoció en general de les Finances Ètiques, i més concretament a difondre al nostre país la feina d'Oikocredit Internacional.

  • Una persona inversora és aquella persona o entitat que inverteix un mínim de 200€ a Oikocredit Internacional. El funcionament d'aquesta inversió és la compra de capital social (participacions de la cooperativa) d’Oikocredit Internacional (més informació a www.oikocredit.es). El fet de ser inversor/a d’Oikocredit Internacional permet ser soci/a de l'Associació Oikocredit Catalunya sense cap cost. Oikocredit Catalunya, entre moltes altres activitats, representa als seus socis/es en els òrgans de govern de la cooperativa Oikocredit Internacional.
  • El soci o sòcia protector/a és la persona o entitat que abona una quota voluntària en concepte de donatiu per a col·laborar amb el manteniment de l'Associació. Amb aquests fons, Oikocredit Catalunya porta a terme múltiples activitats de difusió de les Finances Ètiques i d'Educació per al Desenvolupament.

Per això, si vols col·laborar en el manteniment de l'associació (en les despeses corrents de la mateixa), pots fer-ho independentment de si tens o no participacions com a inversor/a d’Oikocredit Internacional. Per a fer-ho, només has d'enviar-nos aquest formulari.