Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Política de Privacitat a Xarxes Socials

Política de Privacitat a Xarxes Socials

En compliment del Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Oikocredit Catalunya informa als usuaris/es, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Youtube i Google+ amb la finalitat principal d'informar sobre els seus productes i serveis.

Dades d'Oikocredit Catalunya:
G62302476
C/ CASP 43, 08010, BARCELONA
catalunya@oikocredit.org
www.oikocredit.es

L'usuari/a pot accedir a tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

Oikocredit Catalunya té accés i tracta aquella informació pública de l'usuari/a, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer. Pot consultar tots els detalls de la política de privacitat i protecció de dades en aquest document.

L'usuari/a sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privadesa dins de cada Xarxa Social.

Publicacions

L'usuari/a, una vegada unit a la pàgina o perfil d'Oikocredit Catalunya, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari/a, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decoro, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, Oikocredit Catalunya es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari/a.

Oikocredit Catalunya no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari/a.

L'usuari/a ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris/es, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de Oikocredit Catalunya, però si que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

Oikocredit Catalunya es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l'usuari/a unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d'ells, quan s'utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa, complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de ninguna manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.

Publicitat

Oikocredit Catalunya podria arribar a utilitzar la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris/es la pàgina d'Oikocredit Catalunya perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privadesa de cada Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Twitter: https://twitter.com/privacy
Youtube: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Instagram: https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES