Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Dóna'ns a conèixer

Tu també pots contribuir a difondre la tasca d'Oikocredit, la importància de la inversió responsable i generar oportunitats al Sud a través de la banca ètica.

La teva ajuda és molt important per a què cada vegada més persones coneguin que existeix una forma alternativa de finances que donen sentit als seus estalvis. Pots organitzar actes informatius i de sensibilització per despertar la consciència social, davant de persones o entitats que creguis interessades, on nosaltres acudim a explicar el nostre model d'inversió responsable i de microcrèdits per al desenvolupament. Segur que en els teus cercles familiars, professionals, socials, etc. hi ha persones interessades en la banca ètica i les finances per al desenvolupament.

Posa't en contacte amb nosaltres (Tel. 93 441 63 06 o catalunya@oikocredit.org) i t'enviarem el material necessari i et proporcionarem el  suport que necessitis per poder donar difusió.
I no oblidis seguir-nos a les xarxes socials!