Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit Catalunya, associació de suport

Oikocredit Catalunya és una de les 30 associacions de suport, repartides en 13 països de tot el món, les quals s'agrupen en la Societat Cooperativa Oikocredit Internacional.

Naixem per fomentar la inversió responsable en l'àmbit geogràfic de Catalunya i el Nord-est de la península i generar així oportunitats a països en vies de desenvolupament a través de les finances ètiques. A més, realitzem activitats de sensibilització sobre inversió socialment responsable i de difusió de la banca ètica i les microfinances.
Oferim a persones i entitats l'oportunitat de transformar realitats amb els seus estalvis, per promoure un desenvolupament sostenible, la justícia global i la igualtat de gènere arreu dels països on treballem.

Pots consultar els nostres estatuts aquí.