Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Educació per al Desenvolupament

L'economia és una poderosa eina de transformació social i per això cal posar-la al servei de les persones.

Oikocredit, a través de la inversió responsable, provoca un impacte social clau en milers de persones a països del Sud.

Però la suma de cada vegada més persones a aquest canvi és vital per multiplicar el seu impacte, i per això la sensibilització i l'educació per al desenvolupament són peces imprescindibles. Aquí t'oferim una recopilació de materials i recursos educatius sobre Finances Ètiques perquè puguis canviar el teu entorn i introdueixis la llavor de la solidaritat allà on vulguis.

A Oikocredit també oferim cursos, conferències, i activitats de formació sobre finances alternatives, microfinances i finances per al desenvolupament. Si estàs interessat/da a conèixer les activitats educatives que et podem oferir, contacta'ns!