Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Difusió i promoció de la banca ètica

Les associacions de suport tenen un paper vital en la difusió del model de transformació social a través de les finances ètiques i les microfinances.

Monedes de banca ètica i transparent

Aquesta tasca la duem a terme amb activitats de sensibilització social com xerrades, esdeveniments, vídeo-fòrums... així com amb el nostre treball en xarxa amb altres organitzacions que també difonen la banca ètica. A través d'aquestes accions cada dia més persones coneixen el model de cooperació i transformació social que representen les finances ètiques.
Coneix els nostres Socis i xarxes o bé informa't de com contribuir a les tasques de sensibilització sobre Oikocredit i la banca ètica.