Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Presentació del Baròmetre de les Finances Ètiques 2021

Presentació del Baròmetre de les Finances Ètiques 2021

tarjetopresentacio-Barometre-Finances-Etiques-2021CAT-1024x1024-FETS-Oikocredit.jpgdimecres, 26 de d’octubre de 2022

Des d'Oikocredit i FETS presentem el nou Baròmetre de les Finances Ètiques 2021 el proper dimecres 26 d'octubre.

tarjetopresentacio-Barometre-Finances-Etiques-2021CAT-1024x1024-FETS-Oikocredit

Quin és l’estat de les finances ètiques i solidàries a Espanya? Quin és l’estalvi recollit i el volum de préstecs fets per les entitats? Tot això i molt més ho respondrem en aquesta presentació.

El proper dimecres 26 d’octubre presentem el Baròmetre de les Finances Ètiques 2021, un complet informe anual que des de 2007 mostra una radiografia del sector i de la seva evolució. La presentació es realitzarà al Col·legi d’Economistes de Catalunya, tot i que també es podrà seguir telemàticament, i comptarà amb la presència de Pere Rusiñol, director de la Revista Alternativas Económicas, Jordi Via Llop, president de FETS, Nina González Fdez-Argüelles, coordinadora de FETS i Sergi Salavert, coordinador de l’Observatori de les Finances Ètiques.

Quan?
dimecres, 26 octubre, 2022 - 11:00h

On?
Col·legi d'Economistes de Catalunya. Plaça Gal·la Placídia 32. Barcelona (i online)

Per assistir és necessari inscriure’s en aquest enllaç: presentaciobarometre.fets.org

« Enrere