Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Assemblea General Ordinària d'Oikocredit Catalunya 2024

« Enrere

Assemblea General Ordinària d'Oikocredit Catalunya 2024

AGM-2019-17.jpgdilluns, 13 de de maig de 2024

El proper dilluns 27 de maig de 2024 a les 18:30h de la tarda celebrarem la nostra Assemblea General Ordinària del 2024.

Ens plau convocar tots els socis i sòcies a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem en format híbrid (presencial a C/ Casp 43, baixos i online), el proper dilluns 27 de maig a les 18:30h en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

-- Acreditacions: a partir de les 18:15h. Inici de l'Assemblea: 18:30h.

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2023.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2024.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2023.
5. Presentació i aprovació, si s'escau, del presentació del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2024.
6. Designació de tres voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2024.
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
8. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 7 de l'ordre del dia, volem destacar que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies poden presentar la seva candidatura per formar part de la Junta Directiva, i com cada any animem especialment a les nostres sòcies dones a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot ser útil per participar a la Junta Directiva. Si hi pots estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 24 de maig i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant en aquesta mateixa pàgina web (www.oikocredit.cat/assemblea), per si la vols consultar prèviament.

Per assistir a l’Assemblea, tant si ho vols fer de forma presencial com online, et demanem que facis la inscripció a través del següent formulari: www.oikocredit.cat/registre-assemblea

Si no pots assistir presencialment ni virtualment a l'assemblea, recorda que també pots delegar el teu vot en el president o en qualsevol altre soci/a. Per fer-ho, només ens has d'enviar aquesta butlleta de delegació de vot omplerta a l'adreça catalunya@oikocredit.org.

Esperem comptar amb la teva participació!

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-general-oikocredit-catalunya-2023.pdf3.0 MBapplication/pdfdownload
balanc-social-oikocredit-catalunya-2022-2023.pdf3.1 MBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2024-cat.pdf350.3 kBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2023.pdf3.8 MBapplication/pdfdownload
presentacio-assemblea-oikocredit-catalunya-2024.pdf4.4 MBapplication/pdfdownload

« Enrere